fredag 9 januari 2009

Världens bästa vän!

Idag fyller världens bästa vän, Nena, år :D Vi har känt varann i snart 11 år och även om vi inte ses så ofta pga avstånd så finns det ingen som känner mig bättre. Nena är den där underbara vännen som jag tror alla vill ha, den som älskar dig precis som du är och alltid finns vid din sida. Den du kan berätta allt för även det mörka och pinsamma och som aldrig skulle döma dig oavsett vad som hände. Den som inte skulle tveka att sätta sig i bilen och komma direkt om du ringde tre på natten och behövde hjälp. Den som är den syster du aldrig haft.
Stort Grattis på födelsedagen! Vi ses ju tyvärr inte idag men vi ses om två veckor :D
Hmmmm här var vi inte så nyktra ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen
åh vilken fin text du skrivit.
Är allt bra med dig?

Vi måste försöka ta oss ur jobb och vardagspsykos och hitta på något snart.

Kramar Jenny

Jossan sa...

Tack :)

Ja det måste vi verkligen, här har det varit antigen sjukdomar eller massor med jobb :( Hur har ni det på söndag förresten? Då är vi alla lediga om ni har lust att komma ner och fika lite?

Kram kram

Anonym sa...

Tack, min bästa vän, för de fina orden. Jag hann läsa de idag.

Har tillbringad födelsedagskvällen ute (1:a gången efter att Filip kom till världen, 2 år sedan), det var riktigt kul och det blev lite för mycket dricka.
Tequila som på de goda dagarna. Skillnaden var den att nu tog den 2 dagar att återhämta sig :-).

Yes, hoppas att ni kommer till oss den 24:e. Det blir kul att träffas.

Kram Nena

Jossan sa...

Det låter som en underbar födelsedag :D Då kan det nästan vara värt att vara döende 2 dagar efteråt ;) Mmmmm tequila låter gott, men idag vågar man väl knappt lukta på korken ;)

Vi kommer självklart den 24:e, har redan talat om på jobbet att jag ska vara ledig den helgen... finns det något särskilt på önskelistan?