torsdag 8 januari 2009

Kort eller långt?


Mitt hår behöver desperat en klippning men det verkar aldrig finnas tid för det... men så fort lönen kommer den här månaden ska jag ta mig tid. Frågan är bara att göra vad då? En liten del av mig skulle vilja klippa det kort, men samtidigt tror jag att jag ångrar mig om jag gör det... man kanske skulle prova en annan färg ett tag? Nåt spännande blir det iaf, har ju ett par dagar kvar att fundera :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är alltid svårt att bestämma sig hur man ska klippa sig :D

Anonym sa...

Du är nog den första jag sett som har blogspot med en snygg och stilren design.

Jag tror för övrigt detta skulle passa dig: http://www.prohaircut.com/Ashley_Tisdal_353.html

Anonym sa...

Hej !
Jag brukar rekommendera dom som känner som du (jag är alltså frisör) att klipp inte av håret bara så där utan ta små förändringar på vägen för om man nu liks skulle vilja ha kortare hår varför inte klippa en massa frisyrer på vägen till det där kortare håret ???!!!!
Å färg är ju alltid pricken över iet! ta itne bara en färg utan säg att du vill ha flera färger ! Komihåg att färg alltid går att ordna till om man inte blir nöjd !(ja nu inte från svart till ljus på en gång )
Sen att klippa en lugg kan ju förändra en hel frisyr !!
Hoppas jag var till nån hjälp !!

Jossan sa...

Tusen tack :)

Ja det var ju en jättefin klippning, annorlunda fast ändå med längden kvar

Jossan sa...

Lovisa, ja det är nog sant att ta det lite lugnt, jag tror nog ärligt att jag skulle få en identiteskris om jag gick från mitt långa till jättekort ;)

Lugg skulle jag gärna vilja ha men jag har så flygigt och lite vågigt hår så det har aldrig blivit bra... Färg blir det garanterat och då flera, jag är inte alls nöjde med färgen jag har nu så det vill jag förändra. Jag har alltid haft riktigt ljusblont hår men efter graviditerna så har det blivit råttfärgat och det är kanske inte så snyggt :)

Anonym sa...

sv: Haha ja det är väldigt kallt hos mig! :(

haha förlåt men det var jättegott med hembakad pizza :D

Anonym sa...

Jag har själv långt hår och brukar också fundera på vad jag ska göra, brukar vara modig innan jag är hos frisören och sen blir det de gammla vanliga! Hoppas du kommer på nått bra!
Tack för du tittade in hos mig=)
/zandra

messan sa...

Jag älskar mitt långa hår!! Skulle aldrig kapa det, skulle bli halv människa då :-)
Då vet du vad jag röstar på...
Kram