fredag 2 januari 2009

Drömmer om semester

Brrr, nu när det är så kallt och mörkt är det inte utan att man längtar till sommaren :) I sommar ska vi försöka komma iväg alla fyra till Turkiet på semester, Marcus och jag har varit där två gånger (innan barnen) och stortrivdes.... *längtar*


Får drömma lite med gamla Turkietkort :)

Jag på en båt någonstans i Medelhavet utanför Alanya

Vårat hotell

Vårat hotell igen... med havsutsikt ;)

Stranden

Total avkoppling.....


4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder!
Själv så har jag inga trevliga minnen från Turkiet. Både jag och sambon blev magsjuka andra dagen och låg sedan mer eller mindre däckade resten av veckan. Men det vi kunde se var jättefint :-)

Jossan sa...

Åh va jobbigt :( Vi vart faktiskt oxå magsjuka men hade "turen" att bli det dem sista dagarna så vi hann njuta ganska mycket :)

Bubbel i vardagen sa...

Vi var där i somras. Jag var inte alls lika nöjd nu som jag var första gången. Försäljarna hade blivit helt galna och dessutom så var de väldigt nedlåtande mot kvinnor. En försäljare sa att det vuxit så fort att de liksom tappat greppet. Hoppas ni får en bättre semester än vi hade.

Jossan sa...

Det lät ju inge kul alls :( Försäljarna var visserligen jobbiga när vi var där men dem accepterade att man inte ville handla... men det var ju ett par år sen vi var där (sommaren 2004) och det var ju åren efter det som det började bli megapopulärt att åka till Turkiet på semester så det är nog en av orsakerna att det har blivit sämre...