fredag 9 januari 2009

Fredagkväll

Äntligen kväll :) Jag fick hasta iväg till jobbet på förmiddan och har jobbat tills nu så det vart en ganska lång dag för skruttarna på dagis. Men nu är alla hemma och det är snart dags för nattning.... Resten av kvällen händer det inte så mycket, det går en skräckis på tv1000 The Eye som verkar helt ok annars blir det väl Lets Dance eller nåt sånt trams... och imorron är det jobba hela dan som gäller för min del men sen blir det en ledig dag :D

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan gumman
Jag har nu läst din blogg från "pärm till pärm" så himla roligt att ta del av ditt liv, det är ju flera år sedan vi tappade bort varandra så det är helt underbart att titta på foton av din goa barn och allt annat. Å du jobbar ju extra på världens mysigaste caf´e, jag minns det som det iallafall - hade min första date där med en kille från Tidö Lindö...*ler*. Skicka gärna din mail adress så kan vi ventilera lite den vägen om du känner för det.
Massor av krammar från Kicki Luntan
kickilina73@hotmail.com

Anonym sa...

Det vore jätte trevligt. Jag jobbar natt, men brukar inte sova på helgerna ändå :-) Vilken tid ska vi säga? Ska jag ta med hela familjen eller bara bönan och kotten eller bara bönan ;-) många olika verisioner av livet just nu haha.

Kramar

Jossan sa...

Kicki!! :D Va roligt att du tittade in här, mailadress är på väg :) Kram kram

Jossan sa...

Jenny, va kul, var ju evigheter sen vi sågs och hann prata :D Ta med hela högen om du vill, Marcus är oxå hemma så då kan ju han och Stefan roa varann, ungarna varann så hinner du och jag skvallra ;)

Funkar halv två-två? Då har Joel hunnit sova middag....

Nu ska jag iväg och jobba så jag kollar in ikväll :)

Anonym sa...

Skulle ni ha möjlighet att ses på förmiddagen? jag har glömt bort att vi ska till mamma på lite middag kl 15 och planera lite inför morfars begravning på tisdag. Usch nu känns det jätte dumt, trodde jag var fri på söndagen :-(.

Kramar

Jossan sa...

Förmiddan är det lite körigt här men vi kanske kan ta det nästa söndag istället om ni är lediga då?


Usch det blir en tung dag för er på tisdag, hoppas allt går så bra det kan :( Är det nåt eller om du bara behöver komma ut och promenera lite så är det bara att ringa...